Termenii și condiții

CONDIȚII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI sense4fit.com (https://sense4fit.com/) și a aplicației Sense4Fit

1. ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui website și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu acesta condiții de utilizare. Dacă nu sunteti de acord cu acești termeni și condițiile de utilizare, nu accesați acest site.

2. INTRODUCERE

  1. Condițiile generale prezentate definesc condițiile de utilizare ale site-ului www.sense4fit.com (https://sense4fit.com/) și a aplicației de către potențiali clienți sau doar vizitatori, prin accesarea acestui site, acceptându-se și termenii de utilizare ale acestuia, așa cum sunt descriși în cele ce urmează.

3. DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

S.C. LIFESTYLE MEDIA S.R.L deține drepturi depline și complete asupra dreptului de proprietate precum și drepturile de autor si cele brevetate neexistând posibilitatea de a transfera dreptul de proprietate asupra aplicațiilor software.

Nici o alta persoană nu are dreptul de a copia, redistribui,vinde, decompila, dezasambla în nici un fel în nici o formă aplicația software sau video-urile incluse in aplicatie si site.

Toate informatiile, produsele, aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea exclusivă a S.C. LIFESTYLE MEDIA S.R.L., care își rezervă dreptul de a modifica conținutul si structura site-ului, fără o notificare prealabilă ori de câte ori consideră oportună o astfel de modificare.

Întregul conținut al site-ului site-ului sense4fit.com (https://sense4fit.com/) si a aplicației Sense4Fit este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.

Toate drepturile referitoare la conținut, pagini și modul de prezentare al site-ului sunt deținute de S.C. LIFESTYLE MEDIA S.R.L. Societatea va depune eforturi ca toate informațiile publicate pe acest site să fie exacte, intervenind ori de câte ori se constată că o informație existentă pe site nu mai este  exactă.

Este interzisă copierea, modificarea, distribuirea, afisarea,transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor  materiale sau modele derivate sau utilizarea conținutului acestui site , în orice scop, fără  acordul scris al LIFESTYLE MEDIA S.R.L.

Accesarea și utilizarea paginii sense4fit.com (https://sense4fit.com/) și a aplicatiei Sense4Fit sunt contra cost și au drept scop de a veni în ajutorul utilizatorilor în găsirea  în mod facil a informațiilor necesare, conform cerințelor fiecăruia.

Prin”utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care o va accesa.

Este permisă tipărirea conținutului sense4fit.com (https://sense4fit.com/) și a aplicatiei Sense4Fit pentru folosință personală, fără vreun scop comercial, în orice alte condiții, conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul reprezentanților sense4fit.com (https://sense4fit.com/) și a aplicației Sense4Fit.

4. RĂSPUNDERI

Informațiile conținute de site se referă la o descriere intr-un anumit grad de  detaliere  a activităților, serviciilor sau produselor, fără a se acorda vreo garanție referitoare la evitarea accesării anevoioase  sau întreruperi în utilizarea site-ului, neafectarea în sens negativ a  altor sisteme prin utilizarea acestuia, inexistența pe site-ul pus la dispoziție a unor virusi sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor

S.C. LIFESTYLE MEDIA S.R.L nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-lui.

Toate informațiile existente pe site sunt cu caracter informativ și nici din conținutul site-ului nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta si nu poate angaja răspunderea S.C. LIFESTYLE MEDIA S.R.L în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii sense4fit.com (www.sense4fit.com/) și a aplicatiei Sense4Fit, a informațiilor si a altor materiale cu reprezintă o consultație juridică în sensul legii nr. 51/1995.

Sense4fit (https://sense4fit.com) si aplicația Sense4fit nu fac nici o promisiune, nu face nici o declarație și nu garantează cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al acestui conținut și nu își asumă nici o obligație de rezultat sau diligență față de nici o persoană, excluzând in mod expres si negând orice formă de răspundere pentru cost, pierdere sau daune suferite ca urmare a utilizării conținutului.

5. OBIECTIV

Obiectivul site-ul este acela de a transmite informații actualizate și exacte, aceasta neexcluzând posibilitatea de a apărea erori. Utilizatorii sunt asigurați că se depun toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea într-un timp cât mai scurt a erorilor apărute.

Orice persoană fizică sau juridică care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze S.C. LIFESTYLE MEDIA S.R.L. prin unul dintre mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a fi informată cu privire la disponibilitatea serviciului sau produsului în cauză, cât și asupra  condițiilor contractuale, tarifelor, asupra informațiilor tehnice sau de altă natură.

6. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Există posibilitatea ca prezentul site să conțină legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de către S.C. LIFESTYLE MEDIA S.R.L. ca fiind utile în legătură cu conținutul site-ului sau care nu se află sub controlul sau indrumarea S.C. LIFESTYLE MEDIA S.R.L.                                     În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

S.C. LIFESTYLE MEDIA S.R.L nu poate controla, gestiona și garanta acuratețea informațiilor sau a datelor existente pe site-urile unor terți la care se face trimitere de pe site-ul sau.

7. INFORMAȚII PERSONALE

Atunci când prin intermediul acestui site vă sunt solicitate informații, aceasta are drept scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta ulterior. Acest lucru este cu atît mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă in special la date personale- nume, prenume, adresa, numere de telefon,-adresa de e-mail,modul  în care  sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile S.C. LIFESTYLE MEDIA S.R.L., dar poate conține si alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor si/sau produselor  solicitate.

Aducem la cunoștință că pentru o gestionare mai bună a întrebărilor si nevoilor utilizatorilor, informațiile solicitate prin  intermediul acestui site- vor face obiectul unor stocări și prelucrări electronice.

8. INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul Sense4FIT (https://sense4fit.com/)si a aplicatiei sense4fit și care ofera date sau informații cu caracter  personal prin intermediul acestui site  își manifestă acordul ferm, expres  si neechivoc cu privire la: prelucrarea datelor si informațiilor personale de catre S.C. LIFESTYLE MEDIA S.R.L., transmiterii de oferte promotionale specifice operațiunilor de marketing direct, soluționarea  de către S.C. LIFESTYLE MEDIA S.R.L. a cererilor, întrebarilor si reclamațiilor adresate  ,alte activități întreprinse de S.C. LIFESTYLE MEDIA S.R.L. și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

 

S.C. LIFESTYLE MEDIA S.R.L vă păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii nr.677/2001 și a directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

9. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

În cazul opțiunii de plată „Online prin card bancar ” veti fi redirecționat către pagina securizată a procesatorului de plăți unde veți completa un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră.

  • Plătile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • „3-D Secure” asigură în primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

 

Important de stiut!

Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la deținătorul de card!

10. POLITICA DE RETUR A BANILOR SI ANULARE ABONAMENTE

Daca se doreste anulare unui abonament deja platit, se trimite un mesaj pe adresa de email contact@sense4fit.com la cel mult 7 zile de la inceperea repectivului abonament, iar returul banilor se face in maximum 14 zile lucratoare. Daca a trecut mai mult de o luna de la achizitionarea abonamentului, returul banilor nu mai este posibil.

11. Aplicatia

Creată de S.C. LIFESTYLE MEDIA S.R.L., cu sediul social în Ilfov, Voluntari, Bulevardul PIPERA, număr de înregistrare la registrul comerțului J23/270/19.01.2021 și adresa de e-mail contact@sense4fit.com.

12. Termeni și condiții privind sănătatea dumneavoastră

Pentru noi este important ca utilizatorii să rămână sănătoși în timp ce își ating obiectivele de fitness și wellness. Vă rugăm să fiți responsabili și să folosiți cea mai bună judecată și bun simț. Furnizăm Serviciile noastre doar în scop informativ și nu putem fi tras la răspundere dacă suferiți o vătămare sau aveți o stare de sănătate.

Utilizarea serviciilor sense4fit este pe propriul risc. În orice caz, o condiție pentru utilizarea serviciilor Sense4Fit este aceea că trebuie să vă aflați într-o stare generală bună de sănătate. Dacă aveți cunoștințe despre orice afecțiuni medicale preexistente, vă sfătuim să solicitați urgent sfatul medicului de la un medic înainte de a începe Serviciile sense4fit (cum ar fi antrenamente sau nutritie). Acest lucru se aplică în special dacă aveți cunoștință despre una sau mai multe dintre următoarele reclamații / condiții / proceduri medicale: boala cardiovasculara, boli pulmonare sau respiratorii (inclusiv astm), probleme ale coloanei vertebrale și / sau articulațiilor, boală neuromusculară, proceduri chirurgicale, orice alte probleme de sănătate.

 

În cazul serviciilor sense4fit legate de nutriție, sunteți responsabil pentru verificarea faptului că alimentele și substanțele nutritive recomandate ca parte a instruirii sau ghidului nu conțin ingrediente sau conținut la care sunteți alergic sau care poate provoca intoleranță alimentară.

 

În plus, trebuie să se rețină că femeile însărcinate , sau persoanele ce sufera boli cornice, nu ar trebui să facă antrenamentel   oferite de noi.

 

Se aplică următoarele reguli generale: Ascultați ceea ce vă spune corpul. Înainte de a utiliza serviciile sense4fit pentru prima dată sau în timp ce utilizați aplicația, dacă aveți îndoieli cu privire la sănătatea dumneavoastră (de exemplu, deoarece aveți dureri considerabile, stare generală de rău, respirație scurtă, greață sau amețeli), consultați medicul înainte de a începe sau continua cu sense4fit.

Sense4fit are grijă de siguranța dumneavoastră. Ar trebui să vă consultați cu furnizorii dvs. de asistență medicală și să luați în considerare riscurile asociate înainte de a utiliza Serviciile noastre în legătură cu orice conținut orientat pe regim de fitness sau de sănătate sau orice conținut orientat pe programe dietetice („Programe”). Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteți de acord, declarați și garantați că ați primit consimțământul medicului dumneavoastră pentru a participa la Programe sau la oricare dintre activitățile conexe puse la dispoziția dvs. în legătură cu Serviciile. În plus, sunteți de acord, declarați și garantați că ați consultat medicul înainte de a efectua modificări dietetice pe baza informațiilor disponibile prin intermediul Serviciilor. Starea și abilitățile fiecăruia sunt diferite, iar participarea la programe și la alte activități promovate de serviciile noastre este pe propriul dvs. risc. Dacă alegeți să participați la programe și la aceste activități, faceți acest lucru din propria voință și acordul dvs., asumându-vă cu bună știință și voluntar toate riscurile asociate acestor activități. Programele și alte activități promovate de Servicii pot prezenta riscuri chiar și pentru cei care se află în prezent în stare bună de sănătate.

Cu excepția cazului în care se prevede altfel în acești Termeni și în măsura maximă permisă de legea aplicabilă, nu suntem responsabili sau răspunzători, direct sau indirect, pentru orice vătămare, boală sau daune suferite din utilizarea sau incapacitatea de utilizare, orice Servicii sau caracteristici ale Serviciilor, inclusiv orice Conținut sau activități pe care le accesați sau despre care aflați prin intermediul Serviciilor noastre, chiar dacă sunt cauzate în totalitate sau parțial de acțiunea, inacțiunea sau neglijența sense4fit sau a altora.

 

 

Declinare de responsabilitate cu privire la acuratețea și încrederea în conținut

Nu facem nicio declarație sau garanție cu privire la acuratețea, fiabilitatea, caracterul complet sau actualitatea oricărui Conținut disponibil prin intermediul Serviciilor și nu ne angajăm să actualizăm acest Conținut.

 

În special, baza de date cu produse alimentare sense4fit („Baza de date cu produse alimentare”) conține o combinație de informații nutriționale introduse de membrii sense4fit. Sunteți singurul responsabil pentru asigurarea faptului că orice informație nutrițională din baza de date cu alimente este corectă, completă și utilă.

13. Nu există înlocuitor pentru sfatul medicului. Serviciile și informațiile oferite de sense4fit nu constituie sfaturi medicale sau sfaturi ale medicului. Nici nu sunt un înlocuitor pentru un examen medical sau tratament de către un medic.

Orice și toate serviciile furnizate de, în și / sau prin intermediul Serviciilor (inclusiv, dar fără a se limita la conținut) au doar scop informativ. sense4fit nu este un profesionist medical, iar sense4fit nu oferă servicii medicale și nici nu oferă sfaturi medicale. Nimic din conținutul Serviciilor nu trebuie interpretat ca un astfel de sfat sau diagnostic. Informațiile și rapoartele generate de noi nu ar trebui interpretate ca un substitut pentru consultarea, evaluarea sau tratamentul medicului, iar informațiile puse la dispoziție pe sau prin intermediul Serviciilor nu ar trebui să se bazeze pe luarea deciziilor medicale sau pentru diagnosticarea sau tratarea unei probleme de sănătate. stare sau boală. UTILIZAREA DUMNEAVOASTRĂ A SERVICIILOR NU CREEAZĂ O RELAȚIE MEDIC-PACIENT ÎNTRE DUMNEAVOASTRĂ ȘI SENSE4FIT.

Înainte de a începe orice programe sau planuri dietetice, un regim de exerciții fizice sau orice alte activități sau planuri de fitness sau wellness care pot fi menționate, discutate sau oferite în temeiul Servicii. Dacă sunteți tratat pentru o afecțiune sau o boală, dacă luați medicamente eliberate pe bază de rețetă sau urmați o dietă terapeutică pentru a trata o boală, trebuie să vă consultați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza Serviciile. Ne declarați (care reprezentare va fi considerată a fi făcută de fiecare dată când utilizați Serviciile), că nu utilizați Serviciile sau nu participați la niciuna dintre activitățile oferite de Servicii în scopul de a solicita asistență medicală. De asemenea, sunteți de acord că, înainte de a utiliza Serviciile, vă veți consulta medicul, mai ales dacă sunteți expus riscului de probleme care rezultă din exerciții fizice sau modificări ale dietei. Dacă orice informație pe care o primiți sau le obțineți din utilizarea Serviciilor este incompatibilă cu sfaturile medicului de la medicul dumneavoastră, ar trebui să urmați sfatul medicului dumneavoastră.

Ar trebui să solicitați diagnosticul, tratamentul și sfaturile cu privire la afecțiuni dietetice sau de sănătate sau boli de la medicii care practică medicina și alți profesioniști din domeniul sănătății autorizați. În nici un caz, interacțiunile dvs. cu planurile noastre nu vor fi considerate sau interpretate pentru a crea o relație medic-pacient sau o obligație fiduciară de orice fel. Sunteți singurul responsabil pentru interacțiunile dvs. cu planurile.

 

14. Metode de formare / dietetice

Sfaturile de fitness și / sau nutriționale sunt supuse cunoștințelor în continuă evoluție în ceea ce privește știința sănătății, știința nutrițională și știința sportului. Deși ne bazăm instruirile și sfaturile nutriționale pe studii și cunoștințe actuale, nu garantăm că acestea reflectă cele mai actualizate rezultate ale cercetării sau cunoștințe.

 

15. Aplicatia

Pentru orice fel de nelamurire  în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării va rugăm sa ne contactati prin intermediul secțiunii Contact din site.

16. Link-uri și citatii